Anne Cathrine Collet Yde – Profilbillede

CV Profilbillede & Linked In

“Skal du bruge en fotograf der fanger det helt rigtige og ægte udtryk eller de unikke og ganske særlige øjeblikke, så tag fat i dygtige dygtige Bjørg de Meza Espersen fra De Meza Photography.

Jeg kom for sent og havde i øvrigt ikke lang tid til fotosessionen. Alligevel var oplevelsen yderst kvalitativ, nærværende og behagelig. Bjørg får en til at slappe af og det kombineret med hendes evne til at fotografere betød, at vi fik taget nogle rigtig gode billeder.

Efterfølgende modtog jeg billederne i et særligt lækkert og brugervenligt program. Her kunne jeg vælge mine favoritter og i løbet af få dage havde jeg mine billeder i både lav og høj opløsning.

Kan kun give Bjørg mine aller varmeste anbefalinger.”

– Anne Cathrine Collet Yde

Anne Cathrine Collet Yde- Portræt til CV & LinkedIn - De Meza Photography