Eva Sachse – Social Selling Company

Profilbillede - Linked In

“Jeg havde brug for et nyt LinkedIn profilbillede og et portrætbillede af mig og mine to døtre. Under et netværksmøde i Hørsholm mødte jeg Bjørg. Jeg ckeckede hendes website og kunne med det samme lide hendes stil. Så jeg lavede en aftale med Bjørg.
Det blev til en fantastisk intens og nærværende to timers fotosession og jeg var super begejstret! Jeg har nu fået et nyt billede til min LinkedIn profil og hele familien blev meget glade for deres julegave, som var et billede med mig og mine to piger.
Jeg kan på det varmeste anbefale dig at tage fat i Bjørg når du skal have taget nye billeder, både til privat og professionel brug.”

– Eva Sachse

Medstifter af Social Selling Company

Eva Sachse - Profilbillede - De Meza Photography